Românul ucis în Algeria era din Prahova şi avea un copil

algeria
algeria

Românul ucis în criza ostaticilor din Algeria era din  Bărcăneşti, Prahova,  avea 36 de ani şi un copil în vârstă de 6 ani, iar soţia sa este însărcinată în luna a șaptea.

Bărbatul ucis în Algeria se numește Ionuţ Tiberiu Costache și era din Bărcăneşti, Prahova.  Bărbatul era  inginer, avea 36 de ani şi lucra pe o platformă petrolieră aflată la graniţa dintre Libia şi Algeria, înainte de a pleca în străinătate el fiind angajat la rafinăria Petrobrazi.

 Ionuţ Tiberiu Costache era căsătorit şi avea un băieţel în vârstă de 6 ani, iar soţia sa este însărcinată în luna a şaptea.

"Îl cunoaşte toată lumea din sat drept băiatul din Algeria. Muncea acolo pentru a-şi ridica o casă şi pentru a oferi o viaţă mai bună familiei sale. Are un copil de 6 ani, iar soţia sa este însărcinată în luna a şaptea. Sunt şocat de veste, sunt de o vârstă cu Tiberiu, am vorbit de nenumărate ori. Nu-mi vine să cred. Au plâns oamenii prin sat când au auzit ce s-a întâmplat, era foarte săritor şi ajuta pe oricine îi cerea sprijinul", a spus un localnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel