Romașcanu dezvăluie. Ce apreciază la Klaus Iohannis. "Este pentru PRIMA dată"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a vorbit despre votul pentru starea de alertă și a spus de ce a început să-l aprecieze pe președintele Klaus Iohannis. 

Întrebat care este punctul de vedere final în ceea ce privește votul pentru prelungirea stării de alertă, Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat, în direct la B1 TV:

"Eu zic că este imperios necesar pentru toată lumea să știe de ce este nevoie de stare de alertă, pentru că până la urmă oamenii sunt cei care au limitate libertățile. Se pare că trebuie să forțăm noi, într-un fel sau altul, Guvernul și Președinția să vină să spună de ce e nevoie. Până în acest moment nu avem nicio informație care să ne ducă cu gândul la nevoia prelungirii stării de alertă. Credem că nu e cazul. Sigur, suntem deschiși și nu suntem iresponsabili și vreau să vă aduc aminte, celor care au uitat, că două stări de urgență și una de alertă au fost trecute cu ajutorul Partidului Social Democrat. Când a fost nevoie, am înțeles nevoia și am mers după ea, dar acum nu credem că mai este cazul, mai ales că economia este cea care a nevoie de sprijin acum".

Ce apreciază la președintele Klaus Iohannis

"Ce este foarte important, este să ne spună că lucrurile trebuie făcute pe fundament științific. Eu apreciez la domnul președinte Iohannis, prima oară într-o lungă perioadă de timp când se adresează altfel Parlamentului decât niște hoți și niște vânzători de țară. Este pentru prima dată când spune "stimați parlamentari" și mi-aș dori ca această schimbare de ton să vină cu o propunere de discuție la vârful celor trei puteri în stat ca să discute deschis ceea ce e de dezbătut", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel