Rona Hartner a murit. ”Era ca o ploaie de vară într-o arșiță fierbinte”

Actrița Rona Hartner a murit, la 50 de ani. 

Antena 3 anunță că Rona Hartner a murit. Actrița suferea de cancer. Spera să-l învingă și de această dată. Și toată lumea a crezut asta, văzând starea bună pe care actrița o inspira. Și speranța. Însă, mesajul de miercuri seară a căzut ca un fulger, când toată lumea a aflat că se luptă pentru viața ei. 

”Bună seară la toată lumea, sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el” a fost mesajul care a prefațat plecarea Ronei.  

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer pulmonar, dar a luptat și a câștigat. Când totul părea că revine la normal, actrița a mai primit o lovitură. Se știa invincibilă - sau cel puțin așa lăsa impresia - și a crezut, până în ultima clipă, că va fi bine. 

Anul acesta Rona a fost diagnosticată cu metastaze la creier, iar în ultima perioadă una dintre metastaze se mărise. „Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea actrița în vară. A crezut că va fi bine, și-a pus soarta în mâinile lui Dumnezeu și a medicilor. Deși rămâne pentru toți cel mai pozitiv și mai zâmbitor om, Rona a plecat după o lungă suferință. 

”Era ca o ploaie de vară într-o arșiță fierbinte, foarte veselă, foarte dezinvoltă, foarte sigură pe ea și foarte încrezătoare în viitor și-n viață. O actriță și o cântăreață extraordinară” a spus Mirela Voicu, realizatoare Antena 3, care a spus că vestea morții Ronei este foarte tristă, fiind ”o pierdere pentru scena românească, pentru artiștii din România, dar în special pentru familia ei, o familie unită”. 

Pe pagina de Facebook a surorii ei au început să apară mesaje de condoleanțe, în timp ce pe pagina Ronei încă apar noi și noi încurajări și gânduri bune. 

Citește și: Cine este Rona Hartner. Viața în universul muzical și cinematografic

2. captură Fa... (rona-rona_40976600.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel