Rona Hartner vrea să fie din nou mireasă. Cu cine s-ar mărita

Sursa foto: Facebook Rona Hartner (Pro TV)
Sursa foto: Facebook Rona Hartner (Pro TV)

Rona Hartner vrea să fie mireasă pentru a treia oară. Celebra cântăreață este sigură că se va recăsători în viitorul apropiat.

Rona Hartner a traversat un an plin de emoții și provocări din momentul în care a primit diagnosticul de cancer pulmonar. După luni de tratament intens și rugăciuni fierbinți, artista în vârstă de 50 de ani a primit de la medici vestea care i-a schimbat total viața: a învins din nou boala! Este pentru a doua oară când artista se bucură de această minune, reușind să se vindece de cancer într-un mod remarcabil, așa cum a subliniat chiar ea în declarațiile sale.

Artista a revenit deja în studioul de înregistrare și este plină de entuziasm. Și-a reluat poriectele pe care le pusese pe pauză și se gândește chiar să scrie și o carte. Rona Hartner mai are un gând mare. Vrea să se recăsătorească.

Artista spune că își dorește ca următoarea ei căsnicie să fie una bazată pe maturitate și credință. După ce a fost căsătorită cu un argentinian și un francez, vedeta a mărturisit că ia în considerare ca al treilea soț să fie un român, însă nu se știe niciodată. „Sunt sigură că mă voi recăsători, chiar am asta în plan, nu vreau să rămân pe eșecurile trecute. Sigur că va fi vorba despre o atracție fizică puternică, despre credință. Poate că, după căsniciile, cu un argentinian și cu un francez, mă mărit, de data asta, cu un român, să vedem. A treia o să fie o căsătorie de maturitate”, a declarat Rona Hartner, pentru Playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel