Ronaldinho și alte vedete ale fotbalului brazilian, înfruntare caritabilă cu foști campioni francezi la Angers

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho, câștigător al Balonului de Aur în 2005, va fi prezent pe 15 noiembrie la Angers pentru a participa la un meci caritabil care va pune față în față două echipe emblematice: Franța și Brazilia, anunță L'Equipe. 

Evenimentul va fi organizat sub egida „Jogo Dos Famosos”, un proiect dedicat sprijinirii unor cauze caritabile susținute de Ronaldinho însuși. O parte din veniturile generate de acest eveniment vor fi direcționate către proiecte filantropice.

În echipa Braziliei, Ronaldinho va fi înconjurat de o serie de foști mari jucători, printre care se numără Edilson, Gamarra, Edmilson, Cris, Hilton, César, Cacapa, Valdo, Maicon, Anderson și Rai. Echipa va încerca să ofere un spectacol fotbalistic de calitate, aducând aminte de momentele de glorie ale Selecao.

De partea Franței, fostul mijlocaș Claude Makelele va fi una dintre prezențele notabile pe teren, alături de alți foști jucători care au evoluat în echipa națională între 1998 și 2010, perioadă care a marcat apogeul fotbalului francez, culminând cu victoria în Cupa Mondială din 1998, mai notează L'Equipe.

***

În urmă cu 4 ani, Ronaldinho, fostul star al fotbalului brazilian, câştigătorul Balonului de Aur în 2005, a recunoscut că arestarea sa în Paraguay, pentru utilizarea unui paşaport fals, a fost "o lovitură foarte dură" pentru el, informează AFP și transmite Agerpres.

"Este o lovitură foarte dură. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că mă voi afla într-o asemenea situaţie", a explicat fostul atacant al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain într-un interviu acordat ziarului paraguayan Abe, primul după reţinerea sa.

"Am fost luat în totalitate prin surprindere atunci când am aflat că aceste paşapoarte nu erau valabile", a spus Ronaldinho, care a fost arestat împreună cu fratele său Roberto de Assis Moreira, în data de 6 martie 2020, la scurt timp după sosirea lor la Asuncion.

Cei doi, care au venit în Paraguay pentru promovarea unei cărţi, erau acuzaţi că au intrat în această ţară cu documente falsificate.

După o lună în spatele gratiilor, Ronaldinho şi fratele său au fost plasaţi în arest la domiciliu începând din 7 aprilie 2020, într-un hotel din centrul istoric al capitalei Paraguayului, după ce au plătit o cauţiune de 1,6 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel