Roni Levi, noul antrenor la Steaua

GIGI BECALI - CONFERINTA
GIGI BECALI - CONFERINTA

Tehnicianul israelian Roni Levi, care a mai pregătit în România pe Unirea Urziceni, va fi noul antrenor al echipei Steaua Bucureşti, a anunţat www.prosport.ro.

Becali a confirmat la GspTV că Steaua discută cu Levi, dar a precizat că el încă nu este sută la sută noul antrenor: "Mâine anunţ antrenorul Stelei după ce hotărâm cine va fi. Este printre ei şi Roni Levi. E posibil să fie Levi, e posibil să fie altcineva, până mâine, la 12.00, vom şti. Levi nu e sută la sută. Vom vedea la sfârşitul sezonului dacă Levi e de pretenţiile Stelei".

Roni Levi a antrenat, din ianuarie 2011, formaţia Beitar Ierusalim, cu care a încheiat campionatul pe locul 11 în prima ligă israeliană.

În returul ediţiei 2009/2010 şi în primele patru etape ale campionatului următor, el a fost antrenorul Unirii Urziceni.

Roni Levi, în vârstă de 44 de ani, fost internaţional israelian, a antrenat, între 2003 şi 2008, echipa Maccabi Haifa, iar în turul ediţiei 2009/2010 pe Maccabi Petah Tikva. Cu Levi la conducerea tehnică, Unirea Urziceni a încheiat sezonul 2009/2010 al Ligii I pe locul doi, obţinând calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel