Dacă vă doriți să schimbați meniul și să gătiți altceva atunci puteți încerca una dintre rețetele lui Nigel Slater.
Cunoscutul bucătar Nigel Slater vă propune un festin copios și sănătos cu roșii coapte cu ton și fasole boabe, scrie The Guardian. Iată ingredientele necesare și pașii de urmat pentru a face acest preparat pentru două persoane.
Tăiați pe jumătate 450g de roșii asortate și puneți-le într-un bol. Cojiți și tocați foarte bine doi căței de usturoi și adăugați-l peste roșii. Adăugați apoi cimbru și trei lingurițe de ulei de măsline și un vârf de sare.
Deschideți o conservă de 400g boabe de fasole și varsă întregul conținut într-un vas adânc de coacere, apoi condimentează cu piper negru.
Se scurge o conservă mare de ton și se pune în mijlocul boabelor. Răspândiți roșiile în jurul peștelui, apoi mai puneți un pic mai mult ulei de măsline. Puteți adăuga câteva crenguțe de rozmarin sau oregano apoi coaceți 25-30 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu