Roșii coapte cu ton și fasole boabe. Rețeta aparte a lui Nigel Slater

Rețete
Rețete

Dacă vă doriți să schimbați meniul și să gătiți altceva atunci puteți încerca una dintre rețetele lui Nigel Slater. 

Cunoscutul bucătar Nigel Slater vă propune un festin copios și sănătos cu roșii coapte cu ton și fasole boabe, scrie The Guardian. Iată ingredientele necesare și pașii de urmat pentru a face acest preparat pentru două persoane.

Rețeta lui Nigel Slater 

Tăiați pe jumătate 450g de roșii asortate și puneți-le într-un bol. Cojiți și tocați foarte bine doi căței de usturoi și adăugați-l peste roșii. Adăugați apoi cimbru și trei lingurițe de ulei de măsline și un vârf de sare. 

Deschideți o conservă de 400g boabe de fasole și varsă întregul conținut într-un vas adânc de coacere, apoi condimentează cu piper negru.

Se scurge o conservă mare de ton și se pune în mijlocul boabelor. Răspândiți roșiile în jurul peștelui, apoi mai puneți un pic mai mult ulei de măsline. Puteți adăuga câteva crenguțe de rozmarin sau oregano apoi coaceți 25-30 de minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel