Roşii muşcate de şoareci într-un supermarket din România. Clienţii s-au revoltat

Foto: captură video
Foto: captură video

Mai mulţi oameni s-au plâns după ce au descoperit în lădiţele cu roşii din rafturile unui supermarket zeci de roşii muşcate. Unii au şi filmat iar clipurile au ajuns virale.

Românii care au cumpărat roşii dintr-un market din Piteşti au avut surpriza neplăcută să găsească lăzi cu roșii mâncate de rozătoare. Un client a făcut publice imaginile, iar reacţiile nu au încetat să apară.

Totul a început în momentul în care piteşteanul care a mers la cumpărături la un supermarket cunoscut din Piteşti a rămas şocat în faţa raftului cu legume. Conform spuselor acestuia, în cutii erau mai multe roșii care ar fi fost „gustate” de rozătoare. Revoltat de-a dreptul, bărbatul a făcut imaginile publice pentru a atrage atenţia asupra nepăsării angajaților, despre care spune că urmare sesizării lui aceştia ar fi adunat doar roșiile „care păreau mâncate cel mai mult”, restul roșiilor fiind lăsate în continuare la vânzare, notează epitesti.ro.

„Aşa ceva nu este posibil să se ţină într-un market. Este inadmisibil ca aceste produse mâncare de șoareci să fie lăsate la vânzare”, a transmis revoltat piteşteanul sursei citate.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor va interveni în acest caz și va amenda marketul în cauză, iar dacă vor fi găsite mai multe nereguli, magazinul ar putea să ajungă cu lacătul pe ușă până când va îndeplini condițiile necesare activității pe care o desfășoară. Între timp, românii sunt rugați să fie foarte atenți la alimentele pe care le cumpără.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel