EXCLUSIV  Rotativa președinților României. Ciuvică și Tache, ipoteze despre strategia PSD-PNL / video

Agerpres
Agerpres

Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Diana Tache au vorbit despre rotativa președinților.

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, la DC News, analistul politic Bogdan Chirieac le-a cerut câte o părere lui Mugur Ciuvică și Dianei Tache despre posibilitatea rotativei președinților României, despre care se discută în interiorul celor două partide de la guvernare. 

„Cum vi se pare ideea asta cu rotativa președinților?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„O aiureală! E pe termen lung, nu ai ce să faci pentru 10 ani. Hai să vedem cine o să candideze acum. 99,99% nu o să candideze Ciolacu, deși văd că prietenii domnului Ciolacu din PSD, gen Grindeanu, Dîncu și alții, îl împing așa la candidatură. L-ar vrea în poziția lui Dăncilă“, a spus Mugur Ciuvică.

„Dar să știți - candidatul PSD are șanse“, a spus Bogdan Chirieac.

„Are cum a avut și Dăncilă, și Ponta, și Geoană, și Năstase. Exact aceleași șanse. După ce își rupe gâtul, cine să vină în locul lui? Presupun că Grindeanu. De aia zice că neapărat să candideze! (...)

Dacă el se înțelege cu Ciucă să rămână prim-ministru și să fie un candidat comun, poate să fie Ciuciă, dacă Ciucă va avea și susținere pe SMS, că fără susținere pe SMS nu poate“, a replicat Mugur Ciuvică.

„Doamna Tache, vă rog?!“, a continuat Bogdan Chirieac.

„Nu a venit încă SMS-ul. De la vară încolo cred că vine SMS-ul. Acest tip de practică (n.r. rotația președinților) este un fel de ventilarea cadrelor. Practic, entitatea telefonică își pune pionii la treabă în funcție de ce nevoi mai are“, a spus Diana Tache.

„Eu nu pot să exclud nici posibilitatea ca domnului Ciolacu să i se umfle capul încât să se creadă vreun președinte și să-l vedem prin decembrie cântând pe stradă prin Buzău“, a mai spus Mugur Ciuvică.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel