Roxana Golban, de la PSD Timiş, în Playboy. Ponta o vrea la PDL: „Noi suntem socialişti, nu apreciem frumosul“

Roxana Golban, în vârstă de 20 de ani, membră a Partidului Social Democrat Timiş apare într-un pictorial din ultimul număr al revistei Playboy, fapt ce l-a supărat pe Victor Ponta, care nu-i dă tinerei nicio şansă în partid.

La începutul anului Roxana Golban, balerină, a fost aleasă să pozeze pentru un pictorial în Revista Playboy, veste care a strânit entuziasmul şi al colegilor de partid din aceeaşi generaţie, scrie Gândul.

„A fost foarte mişto experienţa. Echipa m-a surprins, m-a făcut să mă simt foarte degajată, m-a ajutat să renunţ la orice fel de inhibiţii. Era ca şi cum nu aş fi fost dezbrăcată. Orice emoţie pe care o mai aveam înainte, a dispărut“, a povestit Roxana Golban experienţa cu echipa de la revista Playboy.

Renunţarea la inhibiţii nu-i va fi de folos, însă, în cadrul PSD, deoarece preşedintele partidului i-a prezis că nu are niciun viitor în Partidul Social Democrat. „Nu citesc Playboy şi habar nu am cine este Roxana Golban. Mă gândesc să o trimitem la PDL, că ăia chiar o să o promoveze. Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul cum o fac cei de la PDL. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PDL, unde cu siguranţă va fi mult mai apreciată“, a spus Victor Ponta, pentru Gândul.

Pentru că este balerină, pictorialul din Playboy o înfăţişează pe Roxana Golban dansând îmbrăcată, pe alocuri, în costum de scenă.

După declaraţiile lui Ponta, organizaţia de Tineret a PDL a ţinut să reacţioneze, într-un comunicat: "OT PDL remarcă din nou că elanul tineresc de «cârlan» al preşedintelui PSD Victor Ponta se încurcă în fuste, de fapt mai degrabă în frumuseţi feminine social-democrate fără fuste, care arată nuditatea psd-istă atât la propriu, cât şi la figurat".

Liderul TSD Timiş: Ori vrea să facă modelling, ori vrea politică – VIDEO

Liderul Tineretului Social Temocrat Timiş, Titu Bojin, a trecut la implementarea în practică a vorbelor liderului PSD, Victor Ponta, care spunea că Roxana Golban nu are viitor în partid. Astfel, potrivit lui Titu Bojin, cerea Roxanei Golban de a deveni membră a social-democraţiei din România va fi respinsă, în urma apariţiei pictorialului din Playboy.

Ponta: Mă declar învins de Roxana Golban. Nu sunt apostolul noii moralităţi

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat că se declară învins de Roxana Golban, tânăra PSD-istă care  pozat în Playboy, el apreciind că fiecare poate să facă ce vrea atât timp cât respectă legile şi subliniind că nu este vreun apostol al noii moralităţi. „Vreau să precizez că un subiect mai important decât deplasarea domnului Băsescu, decât Codul Munciii, decât şedinţa PDL, a fost cu o domnişoară de la PSD care a pozat în Playboy. Anunţ că mă declar învins de domnişoara respectivă. Nu am spus nimica şi am văzut că toate energiile proletcultiste s-au mobilizat. Fiecare poate să pozeze unde vrea, poate să fie în ce partid vrea. Mă declar învins“, a spus Ponta. Întrebat dacă o va da afară din partid pe roxana Golban, Ponta a negat că s-ar fi pronunţat în acest sens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel