Ruladă cu ciocolată. Rețeta cu care vei impresiona de Crăciun

Ruladă cu ciocolată
Ruladă cu ciocolată

Te gândești ce desert ai putea pregăti pentru masa de Crăciun pentru a impresiona cât mai mult familia și invitații? Noi îți propunem o ruladă cu ciocolată, o rețetă simplă și ușor de pregătit, datorită căreia nu vei da greș.

Rețetă pentru 8 porții. Timp de pregătire: 1 oră și 20 minute. Coacere: 20 minute

Ingrediente blat

8 ouă

100 g frișcă

150 g zahăr pudră

25 g unt

Mod de preparare: 

Freci gălbenușurile cu zahărul. Adaugi făina în ploaie după care pui și albușurile bătute spumă. Torni compoziția într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină. Coci la cuptor 15 minute. Răstorni pe un prosop umezit și rulezi. După câteva minute întinzi o parte din crema de ciocolată și rulezi din nou. Rulada se îmbracă în restul de cremă. Lași la rece 30 de minute.

Ingrediente cremă

200 g unt

2 ouă

200 g zahăr pudră

100 g ciocolată

50 ml coniac

Mod de preparare:

Bați pe bainmarie ouăle cu zahărul până se îngroașă. După ce s-au răcit amesteci ușor cu untul frecat, ciocolata topită și coniacul.

Vezi și: Prăjitură cu cacao și cremă de nuci. Desertul perfect pentru Crăciun

Cozonac cu nucă. Rețeta bunicii: Pufos și delicios

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel