Rulada cu Nutella poate fi preparată fără a folosi făină și praf de copt.
Rețeta este indicată pentru situațiile în care ai cămara goală, dar vrei un desert dulce. Desertul îi va face fericiți atât pe adulți, cât și pe copii și este perfect pentru diferite momente ale zilei.
Fie că este servit la micul dejun sau ca o gustare între mese acest desert este perfect pentru a satisface pofta de ciocolată.
Ingrediente:
ouă - 5 bucăți,
amidon - 50 grame,
zahăr - 70 grame,
ulei de floarea soarelui - 70 grame,
lămâie - jumătate de fruct,
nutella - 200 grame,
mascarpone - 250 grame,
zahăr pudră și cacao amară - după gust.
Separă albușurile de gălbenușuri. Bate albușurile spumă cu ajutorul unei mixer electric. Adaugă zaharul, continuând să mixezi cu telul. Acum este timpul să încorporezi coaja unei jumătăți de lămâie, gălbenușurile de ouă și amidonul de porumb cernut.
Ouă Shakshuka, cele mai bune pe care le vei mânca vreodată: sunt gata în cinci minute
Totul trebuie adăugat câte puțin, amestecând ușor cu o spatulă de jos în sus pentru a nu demonta albușurile. În același mod, toarnă și uleiul de floarea soarelui.
Tapetează o tavă de copt cu hârtie pergament. Întinde aluatul și nivelează-l bine. Aluatul se coace la 180 de grade timp de 20 de minute. Odată copt, se lasă să se răcească câteva minute.
Piept de pui, în sos de portocale, o rețetă inovatoare care te va uimi
Apoi întoarce aluatul pe o altă foaie de hârtie de copt și îndepărtează-o pe cea folosită în tava de copt.
Într-un castron, combină Nutella și mascarpone, apoi întinde crema obținută peste blat. Rulează ușor, cu ajutorul hârtiei de copt. Decorează rulada cu cacao amară și servește-o pe masă. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News