Dacă vrei să încerci un desert nou, rulada portugheză cu portocale este fix ce căutai. Iată cum se prepară.
Ingrediente
8 ouă
180 gr zahăr
2 portocale bio
2 linguri de amidon de porumb
1 linguriţa praf de copt
60 gr unt
20 gr zahăr pudră pentru decor
Cum se prepară
Bateti ouăle cu zahărul. Adăugaţi coaja de la o portocală şi sucul de la ambele portocale, scrie petitchef.ro. Apoi se adauga untul topit, amidonul de porumb şi praful de copt. Bateţi bine.
Ungeti o tavă de copt cu unt şi puneţi o foaie de hârtie copt pe fund. Turnaţi amestecul în tavă peste hârtia de copt. Coaceti 15 minutes la 180°C. Scoateti rulada din cuptor şi răsturnaţi-o pe un prosop ud. Scoateţi hârtia de copt şi pudraţi cu zahăr pudră pe toată suprafaţa.
Puneti un prosop ud şi deasupra şi întoarceţi. Apoi rotiţi pentru a-i da forma unei rulade. Lăsaţi să se răcească.
Vezi și: Ciuperci umplute de post. Rețeta simplă
Prăjitura "Parlament", rețeta. Desertul perfect pentru începutul de weekend
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu