Ruptura dintre William și Harry, totală. Sursele din Casa Regală spun că fratele plecat peste ocean nu va fi invitat la încoronarea moștenitorului

Britanicii s-au obișnuit cu discordia între membrii Casei Regale de-a lungul mai multor secole. În prezent, argumentele nu se mai bat pe câmpul de luptă, ci doar în mass-media. Moștenitorul tronului, William, a dat acum un semnal clar țării: relația cu fratele său mai mic, care locuiește în California, este ruptă iremediabil.

Un articol publicat în revista Sunday Times este dedicat așa-numitulu prinț din Montecito, Harry, a cărui aniversare a 40 de ani va avea loc luna viitoare. Autorul Roya Nikkhah a auzit în cercul său de prieteni și cunoștințe că viața de familie cu soția sa Meghan și copiii lor Archie (5) și Lilibet (3) pare să meargă bine pentru Harry, scrie DerStandard.

Moștenitorul tronului, William, are însă privirea fixată spre viitor. Se pare că nu există loc pentru Harry și nu există nicio perspectivă de împăcare. Corespondentul regal Nikkhah este considerat a fi conectat la tot ceea ce se întâmplă la Londra și, mai presus de toate, pare să se bucure de un acces bun la Palatul Kensington, unde William și Kate locuiesc cu cei trei copii ai lor. În reportajele britanice, formula „as friends report” (după cum spun prietenii) este adesea folosită drept cod pentru citatele directe pe care celebritățile în cauză nu vor să le fie atribuite.

Acum sursele regale „as friends report” folosesc încoronarea lui William ca o măsură a cât de ruptă este relația cu Harry și ilustrează amploarea despărțirii celor doi. Între timp, recuperarea regelui Charles al III-lea pare să progreseze bine după tratamentul său pentru cancer. Acesta duce o viață foarte disciplinată, așa că are perspective bune pentru o viață lungă și activă.

Desigur, au existat de mult timp jocuri de simulare în familia regală pentru moartea lui și ascensiunea lui William, dar din perspectivă umană nu este de așteptat acest lucru în următorul deceniu.

CITEȘTE ȘI                 -              Regulile stricte pe care trebuie să le respecte Prințesa Charlotte și Prințul George atunci când ies la cină cu William și Kate

Niciun contact între cei doi frați

Se pare că William este îngrijorat de faptul că fiecare detaliu al unei conversații unu-la-unu se va reflecta în curând într-unul dintre podcasturile lui Harry. Cei doi au schimbat doar câteva cuvinte la încoronarea bunicei lor Elisabeta a II-a din septembrie 2022. 

Cartea de memorii Rezerva, din ianuarie 2023, a oferit deja lumii perspective uluitoare asupra structurii ciudate de la Windsor - din punctul de vedere al lui Williams. 

Prințul exilat a eșuat în fața Înaltei Curți din Londra în februarie, solicitând ca Scotland Yard să continue să-i ofere gărzi de corp pentru el și pentru familia sa atunci când se află pe insulă. Se pare că avocații săi pregătesc acum un recurs. Orice declarație a monarhului ar echivala cu o ingerință în justiție, care face dreptate „în numele Majestății Sale”.

CITEȘTE ȘI             -              Mesajul Regelui Charles al III-lea după protestele violente din Regatul Unit. Premierul britanic, avertisment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel