Rusia își intensifică producția militară de peste 10 ori: Mergem înainte cu viteză de croazieră

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Rusia a intensificat producția de hardware militar de peste zece ori pentru a susține armata care luptă în Ucraina, a declarat cel mai mare producător de arme.

Vladimir Putin a ordonat creșterea producției pentru a se asigura că Moscova poate combate Occidentul care furnizează arme în valoare de miliarde de euro Ucrainei, conform Sky News.

Bekhan Ozdoev, director industrial al complexului de armament de la Rostec, corporația de stat rusă care controlează o mare parte din industria armelor, a declarat că volumele de producție pentru diferite tipuri de arme au crescut de la două până la 10 ori.

„Mergem înainte cu viteză de croazieră”, a spus el.

Ozdoev a spus că a existat o creștere semnificativă a producției de tancuri, vehicule blindate, lansatoare de rachete, artilerie, rachete balistice cu rază scurtă de acțiune Iskander, sistem de rachete sol-aer cu rază medie de acțiune Pantsîr și rachete hipersonice Kinjal.

CITEȘTE ȘI        -        Contraofensiva Ucrainei. SUA, precizări despre progresul în teren al trupelor ucrainene și daunele provocate de Rusia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel