Rusia le interzice înalților oficiali să demisioneze. Britanicii susțin că mulți au devenit „foarte sceptici“ cu privire la războiul din Ucraina

Rusia le interzice efectiv înalților oficiali să demisioneze, deoarece mulți sunt „foarte sceptici” cu privire la războiul din Ucraina, a declarat Ministerul Apărării din Marea Britanie.

Rusia le interzice efectiv înalților oficiali să demisioneze. Potrivit Ministerului Apărării din Marea Britanie, mulți sunt „foarte sceptici” cu privire la războiul din Ucraina, scrie Sky News.

Liderii regionali, oficialii de securitate și membrii administrației prezidențiale vor fi afectați de măsuri.

În timp ce „lipsa de personal” va fi unul dintre motivele interdicției, ministerul a spus că autoritățile probabil încearcă să prevină „orice impresie de defetism”.

CITEȘTE ȘI      -      BREAKING NEWS  Republica Moldova nu mai foloseşte gaz rusesc, a declarat premierul Dorin Recean

Imagini incredibile de pe frontul din Bahmut

Zilele trecute, un soldat ucrainean a fost filmat cântând la pian în timp ce împușcăturile răsună în Bahmut, într-un videoclip distribuit de autoritățile ucrainene.

„Muzica printre împușcături vindecă rănile mentale chiar și pentru o clipă”, a scris Serviciul de Frontieră de Stat în descrierea clipului atașat, în timp ce ministerul apărării a spus că arată „spiritul neîntrerupt al Bahmutului”.

De asemenea, potrivit Ucrainei, un total de 200.590 de soldați ruși au fost „eliminați” de la începutul războiului, cu aproximativ 600 pe zi uciși în ultima perioadă.

Cel puțin 3.771 de tancuri, 3.166 de sisteme de artilerie și 308 de elicoptere au fost, de asemenea, distruse, a adăugat acesta în cea mai recentă actualizare privind pierderile de luptă ale Rusiei.

CITEȘTE ȘI      -      Rusia vrea să organizeze o alternativă a Jocurilor Olimpice. Putin a dat ordin ca până la 1 iulie să se conceptualizeze competiția

Rezerviștii ruși au fost chemați la pregătire militară

Cetăţenii chemaţi la pregătirea militară în 2023 care se află în rezervă nu vor fi trimişi să participe la "operaţiunea militară specială" din Ucraina, a declarat acum două zile Andrey Kartapolov, preşedintele Comitetului pentru Apărare al Dumei de Stat.

"Desigur, nu vor intra în nici un fel în zona de conflict, acestea sunt lucruri fără legătură, întâlniri planificate au loc anual", a spus el, răspunzând la o întrebare relevantă în acest sens.

Potrivit acestuia, cei chemați la astfel de adunări "vor veni, își vor face antrenamentul cuvenit și se vor întoarce la familiile lor, la locurile de muncă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel