Rusia publică un alt videoclip cu amiralul Viktor Sokolov în viață. Ucraina a spus că l-a ucis într-un atac de vinerea trecută / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Federația Rusă a publicat noi imagini cu amiralul Viktor Sokolov, comandantul flotei ruse din Marea Neagră, despre care Ucraina a spus că l-a ucis.

Un post de televiziune condus de Ministerul rus al Apărării din Federația Rusă a difuzat azi dimineață un interviu cu comandantul flotei de la Marea Neagră Viktor Sokolov, al doilea filmuleț care apare cu el în ultimele 24 de ore, conform Sky News.

De data aceasta, amiralul Sokolov apare vorbind și spunând că flota Mării Negre funcționează eficient.

Dacă filmarea este într-adevăr nouă - până la acest moment nu s-a confirmat că nu ar fi -, pare să contrazică afirmația anterioară a Ucrainei conform căreia amiralul a fost ucis într-un atac cu rachete asupra cartierului general naval al Rusiei din Crimeea. Atacul cu drone a avut loc vineri.

În celălalt videoclip difuzat de minister, un bărbat care părea a fi amiralul Sokolov a apărut ca participant - chiar dacă prin intermediul unui flux video de la distanță - la o întâlnire prezidată de ministrul apărării Serghei Șoigu.

Ca răspuns la primul videoclip rusesc de ieri, forțele speciale ucrainene au declarat pe Telegram:

„Deoarece rușii au fost forțați urgent să publice un răspuns cu Sokolov presupus în viață, unitățile noastre clarifică informațiile”, au transmis ucrainenii.

CITEȘTE ȘI        -        Nu există negociere pentru păce cu Rusia. „Să uităm violurile, omorurile, torturile, vieţile distruse?”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel