Rușii asistă pasiv la mișcările trupelor Wagner prin orașele din Federația Rusă / video viral

Mai mulți ruși au fost surprinși în timp ce asistau pasiv la mișcările trupelor Wagner în orașele din Federația Rusă.

Mai multe videoclipuri apărute în mediul online, care s-au viralizat la scurt timp după publicare, îi arată pe cetățenii din orașul Rostov pe Don cum asistau pasivi, sâmbătă dimineață, la mișcările trupelor Grupului de Mercenari Wagner  prin oraș. Mai mulți tineri au fost filmați în timp ce stau și se uită la tancurile care defilează pe șosea, iar o angajată de la curățenie a fost imortalizată în timp ce dă cu mătura pe carosabil.

@serzhmorzh_

Ростов всё спокойно всё под контролем! Без паники!

♬ оригинальный звук - Serzhmorzh

@zachdavis Just a normal day in Russia #russia #ukraine #ukrainewar ♬ original sound - Zach Davis

@lonelywombat13 Prigozhin controls Rostov, civilians walking around as there was a blackout of reporting on the advance from russian state media. #ukrainewar #fyp #ukraine #prigozhin #russia #rostov ♬ Makeba - Jain

Alți tineri au fost filmați în timp ce așteaptă la semafor pentru a traversa, în timp ce militarii Wagner aleargă pe șosea.

CITEȘTE ȘI      -      Erdoğan l-a sunat pe Putin. Ce mesaj i-a transmis liderul de la Ankara

Reamintim că Evgheni Prigojin, șeful Grupului Militar Wagner, a preluat sâmbătă controlul orașului Rostov pe Don, iar trupele sale se îndreaptă în acest moment spre Moscova.

De asemenea, guvernul regiunii Voronej din sudul Rusiei a cerut sâmbătă locuitorilor să evite autostrada nord-sud M-4 ce leagă Moscova de regiunile sudice ale ţării deoarece un convoi militar se află în mişcare pe această rută.

De cealaltă parte, Prigojin a spus că el şi cei 25.000 de oameni ai săi sunt gata să moară pentru 'patrie' şi ' să elibereze poporul rus' de ierarhia militară împotriva căreia a intrat în rebeliune.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a declarat sâmbătă că în capitala rusă se iau măsuri antiteroriste, între care controale suplimentare pe şosele, pentru a consolida securitatea, după ce gruparea Wagner a anunţat că a intrat în rebeliune împotriva Statului Major al armatei ruse.

CITEȘTE ȘI      -      Armata rusă a bombardat autostrada M4 care duce spre Moscova (VIDEO) // Avionul lui Putin a decolat spre Sankt-Petersburg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel