Rușii distrug drumuri în calea mercenarilor. Fac praf autostrada Don / video

Rusia
Rusia

Rușii distrug drumuri în calea mercenarilor. Fac praf autostrada Don.

Ce ați văzut în imaginile de mai sus este autostrada Don pe care se deplasează acum trupele lui Evgheni Prigojin spre Moscova. O bucată de autostradă a fost pur și simplă săpată cu excavatorul. Se încarcă cu orice preț înaintarea mercenarilor.

Guvernatorul regiunii Kaluga, care se învecinează cu zona federală a orașului Moscova, a declarat că circulația pe drumurile din regiune va fi restricționată în zonele care se învecinează cu mai multe regiuni în apropiere: Tula, Bryansk, Oryol și Smolensk.

„Vă rugăm să evitați să călătoriți cu vehicule private pe aceste drumuri, decât dacă este absolut necesar", a declarat Vladislav Shapsha pe Telegram.

Nu există nicio sugestie că mercenarii Wagner, care au fost observați la sud de Moscova, se află în Kaluga. Cu toate acestea, trupele Wagner par să se deplaseze spre nord, aproximativ în direcția capitalei.

Autoritățile locale au confirmat că luptători din gruparea paramilitară Wagner au pătruns în regiunea Lipețk, situată la aproximativ 400 de kilometri sud de Moscova. Această informație a fost transmisă sâmbătă de France Presse.

Potrivit guvernatorului regional Igor Artamonov, membri ai Wagner „se deplasează în teritoriul regiunii Lipețk". El a transmis această informație prin intermediul platformei de mesagerie Telegram.

Autoritățile locale și forțele de ordine iau toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța populației. Situația se află sub control, a precizat guvernatorul.

De asemenea, dacă vreți să vedeți imagini live din Moscova, puteți urmări aici:

Youtube video image

VEZI ȘI: Mii de ruși vor să plece din Rostov. Au luat gara cu asalt / video - https://www.dcnews.ro/mii-de-rusi-vor-sa-plece-din-rostov-au-luat-gara-cu-asalt-video_920747.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel