Ruslan Rotan, selecţionerul Ucrainei U21, dă vina pe autorităţile române pentru eliminarea de la EURO 2023. "Ne-au ţinut cinci ore închişi"

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Ruslan Rotan, selecţionerul Ucrainei U21, spune că jucătorii săi nu s-au putut recupera cum trebuie înainte de meciul cu Spania. 

”E necesar, probabil, să felicit Spania pentru acest succes. Cât despre noi, cred că băieții nu au avut o banală recuperare. Nu caut scuze, dar modul în în care ne-am întors aici...

Nici nu știu cum am ajuns la București. Am făcut o jumătate de zi pe drum. Ne-au ținut cinci ore închiși într-un hangar la aeroport, am stat pe aeroport în loc să ne refacem, am ajuns la 1 dimineața la hotel. Aceste întârzieri de zbor sunt inexplicabile. E un mister că se întâmplă astfel de lucruri la un turneu final.

Ați văzut că băieții au vrut, dar nu puteau alerga. Recuperarea e cheia, iar lipsa ei a dus la un asemenea rezultat. Din cauza asta, n-am putut să ținem ritmul cu adversarii noștri”, a declarat Ruslan Rotan, citat de Digisport.

Spania U21 a învins Ucraina, scor 5-1, în semifinala de pe stadionul Ghencea, şi s-a calificat în finala turneului, unde va întâlni Anglia U21. 

Nu este prima acuzaţie venită către România după Euro 2023. Fotbaliştii naţionalei U 21 a Italiei spun că le-au fost furate mai multe perechi de ghete chiar din vestiarul de la Cluj, în timpul unui meci. 

"La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.” au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru Bună Ziua Cluj.

"Având în vedere că accesul la vestiarele echipelor nu a fost posibil publicului larg, este foarte posibil ca persoana responsabilă să fie din rândul staff-ului Cluj Arena sau a firmelor care își desfășurau activitatea pe stadion în perioada respectivă", mai transmit cei de la BZC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel