S-a aflat când va fi audiat Vlad Voiculescu la DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Află în articol când va fi audiat Vlad Voiculescu la DNA.

Vlad Voiculescu va fi audiat mâine, 8 decembrie, la ora 10:00, de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), în "Dosarul vaccinurilor", transmite Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: După Florin Cîțu, și Vlad Voiculescu va merge la DNA. "Sunt acuzații pe care trebuie să le demonstreze procurorii"

Reamintim că ieri, 6 decembrie, fostul ministru al Sănătății anunțase că a primit deja o citație din partea Direcției Naționale Anticorupție, dar nu se știa exact când va avea loc audierea sa. Se întâmplă după ce procurorii DNA au decis miercuri efectuarea în continuare a urmăririi penale față de fostul premier Florin Cîțu, care este acuzat de două infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu.

VEZI ȘI: Dosarul vaccinurilor. Diana Tache, patru întrebări cheie. Bogdan Chirieac intervine: "Gurile rele spun că ar fi colaborat cu procurorii"

"Sigur, voi merge zilele următoare. Am fost invitat, da (de către DNA n.r.)", a spus ieri Vlad Voiculescu, atunci când a fost întrebat dacă a fost și el citat de DNA.

VEZI ȘI: Dosarul vaccinurilor. DNA, precizări despre audierea lui Florin Cîțu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel