S-a aflat cauza morții lui Liam Payne, fost membru al grupului One Direction - Video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Muzicianul britanic Liam Payne, fost membru al grupului One Direction, a murit miercuri.

Poliția a anunțat că muzicianul a murit, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, în Argentina, suferind mai multe traume, relatează AFP.

Autopsia preliminara a stabilit că Liam Payne, în vârstă de 31 de ani, a suferit "o hemoragie internă şi externă" şi "a decedat în urma căderii", a declarat pentru AFP o sursă din poliţie.

Liam James Payne, compozitor şi chitarist, fost membru al grupului One Direction



"Liam James Payne, compozitor şi chitarist, fost membru al grupului One Direction, a murit astăzi după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel la Palermo", un cartier al capitalei Argentinei, a anunţat miercuri poliţia într-un comunicat. Poliţia a răspuns la "un apel la 911 (numărul de urgenţă) semnalând un bărbat agresiv care ar fi putut fi sub influenţa drogurilor sau a alcoolului", potrivit comunicatului.

La câteva minute după anunţul morţii cântăreţului britanic, mulţi fani şi curioşi s-au adunat în tăcere în faţa intrării hotelului "Casa Sur" unde a fost constatat decesul, sub supravegherea mai multor poliţişti.

Video

Youtube video image

Liam Payne a fost, alături de Louis Tomlinson, Niall Horan, Zayn Malik şi Harry Styles, unul dintre membrii grupului de băieţi format în 2010 şi care s-a bucurat de un succes uluitor, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel