EXCLUSIV  S-a aflat SECRETUL lui Mugur Ciuvică, din astrograma personală: Fantastică!

Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Astrologul DCNews i-a realizat astrograma lui Mugur Ciuvică. 

Mugur Ciuvică s-a născut pe 7 iulie 1960, în București. Ca orice nativ Rac, este preocupat de siguranță și de a pune baze solide atât în viața personală, cât și în cea profesională. Familia este bineînțeles foarte importantă, fiind atât un refugiu, dar și un loc unde se încarcă de energie. Mercur, planeta responsabilă de comunicare, se află la gradul 29 în Rac, ceea ce înseamnă că Mugur Ciuvică are o memorie fantastică, dar și capacitatea de a analiza prezentul prin prisma trecutului. Reușește destul de repede să acceseze orice amintire și să o povestească.

Atunci când vorbim despre o planetă la gradul 29 al unui semn vorbim despre o condiție specială. Întotdeauna poate veni și cu surprize, în cazul acesta fiind vorba de Mercur, cu idei pe care alții le-au uitat de mult. Marte, planeta acțiunii, se afla, în momentului nașterii, în Taur. Ca “soldat”, Mugur Ciuvică este unul pragmatic, stabil, practic și destul de strategic. Îi place să câștige bătălie cu bătălie, deci are destulă răbdare.

Nodul Sud în Pești i-a oferit curiozitate, dar și dorința de investigație. Adică nu crede în ceea ce vede și știe că este o poveste mai complexă în spatele tuturor lucrurilor.

Dar opoziția dintre Soare și Saturn este responsabilă pentru ambiționarea în ciuda vremurilor și pentru curajul de a spune lucruri care nu sunt pe placul multor persoane. De aici și declarația lui de acum ceva timp conform căreia nu a avut șef cu adevărat niciodată.

Mugur Ciuvică realizează, la DCNews și DCNewsTV, emisiunea ”Miercurea Neagră”, împreună cu Bogdan Chirieac și Diana Tache, emisiune difuzată și pe Gold FM. 

Astăzi, de ziua lui, a avut parte de o surpriză. Vezi aici mai mult: EXCLUSIV  Moment tare cu Mugur Ciuvică la DCNews. SURPRIZĂ în direct - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel