S-a tăiat panglica la o lucrare... neîncepută! Cionca și Bimbo, festivitate cu pâine și sare

CriticaArad/ foto
CriticaArad/ foto

Poate că ne-am obișnuit să fie tăiate panglici la orice mică lucrare sau la unele lucrări neterminate, dar... iată că-n Arad se poate chiar mai mult. 

Se pare că în Arad lucrurile merg diferit. Întâi se taie panglica apoi începe treaba. 

Președintele Consiliului Județean (CJ) Arad, Iustin Cionca, și primarul comunei Livada, Iosif Bimbo, cu drapelul pe piept, dar și într-o atmosferă de sărbătoare, cu pâine și sare, au tăiat panglica la o lucrare neîncepută, în comuna Livada din Arad, informează CriticaArad.

Festivitatea a fost cu fast, iar, cu ocazia acesteia primarul din comuna Livada, dar și președintele Consiliului Județean Arad au anunțat că au început săpăturile pentru realizarea rețelei de canalizare.

Comuna Livada făcea parte dintr-un masterplan al Consiliului Județean, cu fonduri europene, prin care să fie introdusă canalizarea în localitățile din jurul municipiului Arad. Se pare că primarul Iosif Bimbo s-a rupt de acest plan care ar fi urmat să fie implementat în aproximativ patru, cinci ani. 

Primăria Livada bagă astfel canalizare pe cont propriu, proiectul fiind împărțit în cinci tronsoane. Tăierea panglicii a marcat începerea execuției a trei dintre acestea. Costurile pentru un tronson vor fi asigurate din fonduri guvernamentale obținute de Primăria Livada prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny (3 milioane euro) și cofinanțat de Consiliul Județean Arad, iar cheltuielile pentru celelalte două tronsoane ar urma să fie suportate din bugetul comunei Livada.

Întregul proiect ar urma să se ridice la aproximativ 6,6 milioane de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel