S-au aliniat astrele pentru PSG. În 2022 ar putea să-i reunească pe Ronaldo și Messi, cu Pogba în spate

Un DJ acuzat că l-a infectat pe Messi a primit ameninţări: M-au făcut criminal / Foto: Instagram
Un DJ acuzat că l-a infectat pe Messi a primit ameninţări: M-au făcut criminal / Foto: Instagram

PSG ar putea da lovitură după lovitură și în 2022.

Campanie de transferuri din această vară de la Paris Saint-Germain este de departe cea mai interesantă din ultimii ani, fiindcă francezii au adus jucători uriași pe gratis care ajunseseră la finalul contractului.

Conform Marca, chiar dacă anul 2021 a fost unul extraordinar pentru parizieni, 2022 ar putea fi și mai impresionant. Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum și Lionel Messi au venit în această vară pe Parc des Princes, dar anul viitor ar putea aduce în Franța pe Paul Pogba, Cristiano Ronaldo și chiar Ansu Fati, fiindcă tuturor le expiră contractele. De reținut este că și Kylian Mbappe este pe lista celor care pot părăsi clubul la care se află pe gratis anul viitor.

Arsene Wenger a prezis că piața se va umfla atât de mult încât transferurile vor fi gratuite

                                    

Legendarul antrenor de la Arsenal, Arsene Wenger, a prezis acum mulți ani că piața transferurilor va deveni atât de umflată încât jucătorii vor începe să se mute doar pe transferuri gratuite, dar puțini ar fi prezis că echipa care a contribuit cel mai mult la inflație va beneficia cel mai mult din acest motiv.

Pogba încă nu s-a înțeles cu Manchester United pentru extinderea contractului și mijlocașul este extrem de popular în Franța, ceea ce face o mutare la PSG o decizie extrem de bună. Există și posibilitatea reală ca Ronaldo și Messi să joace în aceeași echipă, mai ales pentru că Juventus Torino nu și-l mai permite pe portughez încă o perioadă contractuală.

Mai sunt totuși jucători care nu vor ajunge la Paris, chiar dacă vor fi liberi de contract în 2022

                       

Chiar dacă Paris Saint-Germain va fi cu ochii pe toți jucătorii gratuiți de vara viitoare, parizienii nu-i pot „fura” chiar pe toți. Printre ei se numără Leon Goretzka, un mare talent care va părăsi Bayern Munchen pentru Real Madrid sau Manchester United. Între timp, Paulo Dybala, Franck Kessie, Lorenzo Insigne, Lorenzo Pellegrini și Marcel Sabitzer sunt toți liber de contract din 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel