S-au deschis înscrierile pentru joburile de sezon în Grecia și Cipru. Cât se câștigă

Vacanță în Cipru
Vacanță în Cipru

Românii care vor să lucreze în domeniul hotelier pe perioada verii anului 2012 se pot înscrie deja în cursa pentru joburi de sezon în Grecia şi Cipru, pentru salarii care variază între 450 şi 700 de euro.

”Înscrierile au început la data de 1 octombrie, cei interesați pot aplica pe site pentru preselecție. Persoanele selectate vor susține un interviu la agenția noastră și apoi își pot depune dosarul de înscriere pentru a fi luat în considerare pentru interviul din Februarie-Martie cu angajatorii”, spun reprezentanții Eurolife Consulting, agenție de plasare de forță de muncă în străinătate, citați de realitatea.net.

Locurile de muncă disponibile sunt în sectorul hotelier în Grecia şi Cipru, iar cele mai multe posturi sunt pentru recepționeri, valeți, barmani, ospătari, bucătari, cameriste, animatori și cosmeticieni.

Cele mai multe joburi sunt în destinaţii precum: Creta,Corfu, Rhodos, Kos, Mikonos, Peloponessos, Santorini în Grecia sau Ayia Napa, Protaras, Larnaca, Limassol, Paphos în Cipru.

Pentru românii care vor să muncească în perioada de vară în Grecia sau în Cipru sunt disponibile două programe - unul pentru studenți cu vârsta între 18 și 28 de ani (Team Work and Travel), cel de-al doilea pentru personal cu minimum doi ani de experiență în domeniul hotelier (Hotel Staff).

În programulTeam Work and Travel, cei care se califică în urma preselecţiei pot obţine un contract de muncă pentru o perioadă între trei luni și un an. Salariile variază între 450 şi 500 de euro net lunar, în funcţie de postul ocupat şi experienţă. Cei care reuşesc să obţină un astfel de job primesc în plus pe lângă salariu trei mese pe zi şi cazare, iar cei cu rezultate deosebite bonusuri care pot ajunge la 300 de euro lunar.

În cadrul programului Hotel Staff contractele de muncă sunt pe o perioadă între trei luni și un an,iar salariu este cuprins între 500 şi 700 de euro net lunar în funcţie de postul ocupat şi orele lucrate, cazare şi trei mese pe zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel