S-au încheiat filmările la „Tati Part-Time”. Când are premiera filmul în care Eva Măruța este protagonistă

foto: Facebook, Eva Măruță
foto: Facebook, Eva Măruță

Filmările pentru "Tati Part-Time" s-au încheiat acum câteva zile. Printre cei implicați în realizarea acestui film se numără și Eva, fiica cuplului Andra și Cătălin Măruță.

Eva Măruță, în vârstă de 7 ani, se bucură de un real succes, mai nou și în industria cinematografică. Fiica cuplului Andra și Cătălin Măruță a primit rolul în pelicula românească „Tati Part-Time”, unde îl însoțește pe Alex Bogdan, jucând personajul unei fete numite Maya. Entuziasmul a fost mare nu doar pe durata filmărilor, ci și la finalizarea acestora. Un videoclip emoționant a fost încărcat pe platforma TikTok, pe contul fetiței, în care apar membri ai echipei de producție, aplaudând-o pe micuță.

@evamaruta

Aseara am filmat ultima scena din filmul “Tati Part-Time” si deja imi e dor sa-i imbratisez pe colegii mei de film ???? A fost o luna frumoasa si sper sa va placa filmul nostru! Din ianuarie la cinema????❤️????

♬ sunet original - Eva Maruta

În dreptul videoclipului a fost notat un mesaj: „Aseară am filmat ultima scenă din filmul “Tati Part-Time” și deja îmi e dor să-i îmbrățișez pe colegii mei de film. A fost o lună frumoasă și sper să vă placă filmul nostru! Din ianuarie la cinema❤️”.

De altfel, postarea a atras zeci de comentarii din partea utilizatorilor: „Felicitări, Eva!”, „Prințesă minunată”, „O ador! Felicitări pentru cum ați educat-o. Ești minunată, fetiță!”, „Eva, ești o minune de fetiță, ai încredere în tine în continuare și îți doresc multă sănătate și succes. Bravo!”

Premiera filmului este anunțată pentru data de 5 ianuarie 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel