Să vezi și să nu crezi! Pe ce a dat un turist 300 de lei la un restaurant cu autoservire din Mamaia - video

foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat a publicat bonul pe care l-a primit la un restaurant cu autoservire din stațiunea Mamaia. Prețurile practicate pe litoral ar ului pe oricine!

56 de lei! Atât a plătit un bărbat pentru o singură frigăruie de pui. Nici murăturile nu au fost mai ieftine: jumătate din prețul frigăruii. Iar pentru două bucăți de cașcaval pane a plătit nici mai mult nici mai puțin de 42 de lei. Și, ca și cum nu era de ajuns, pentru o costiță a dat fabuloasa sumă de... 63 de lei. 

"Astăzi am luat mâncare la pachet. M-a costat 300 de lei. Am luat două feluri de cartofi, o frigăruie de pui, niște coaste, niște hamsii, două lipii, murături asortate, o pulpă dezosată și niște cașcaval pane. Cam scumpicel, nu? Frigăruia e 56 de lei, costița 63 de lei, cașcavalul pane 42 de lei două bucățele, murăturile 36 de lei... zici că mi-a dat tot borcanul! Hamsii... 35 de lei! Mamăă! Și o lipie 7 lei! Cartofii 20-25 de lei... 70 de lei kilogramul de cartofi, frate, dacă-ți vine să crezi!" a spus bărbatul pe fundalul clipului în care arată toate produsele.

Clipul este disponibil AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel