Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești: Ce îi așteaptă pe nativii acestor zodii în luna decembrie 2023

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @macrovector
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @macrovector

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Detalii despre cele mai importante evenimente ale lunii decembrie

1 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN

După tranzitul aventuros prin semnul Săgetătorului, iată că vine vremea ca planeta comunicării să poposească în semnul Capricornului. Din start, ne vom da seama că toată lumea este mult mai serioasă, nu mai face declarații pompoase și nici nu se va mai lupta excesiv pentru vreo cauză. 

4 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SCORPION 

Până pe 29 decembrie, perioadă în care Venus tranzitează semnul Scorpionului, vom avea de-a face cu o singură strategie în zona sentimentală: totul sau nimic. Iubirea nu se cântărește, nu se dă cu porția, ci ori se dă, ori nu se mai dă. Extremismul acesta este menit să testeze persoana iubită. 

3. Sursă foto... (scorpion_52620700.jpg)

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @pikisuperstar

12 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Cu Luna Nouă în Săgetător putem fi atât de optimişti, atât de încrezători, fără limite. De asemenea, nevoia de libertate și de dreptate este uimitoare. Ca să nu mai spunem, de capacitatea de a oferi sens oricărei experiențe. 

13 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN CAPRICORN

Mercur retrograd în Capricorn vrea să te învețe că, dacă visezi mult și bine cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge. Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. 

22 DECEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN CAPRICORN/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ

Începe iarna din punct de vedere astronomic, Sezonul Capricornului anunță etapa de trecere dintre ani şi ne pregăteşte pentru un alt început. Cu hărnicia şi seriozitatea acestui semn care ne va molipsi pe toţi până pe 20 ianuarie 2024, vom fi ocupaţi nu doar cu cumpărăturile de Crăciun şi organizarea meselor festive, ci şi cu gândirea de noi planuri pentru următorul an.

23 DECEMBRIE: MERCUR RETROGRAD SE ÎNTOARCE ÎN SĂGETĂTOR

Vor fi reluate multe discuții și proiecte apărute în perioada 10 noiembrie-1 decembrie, când Mercur a fost în mers direct în acest semn. Mare atenție la planificarea călătoriilor! Dar și asupra proiectelor din zona juridică. 

2. Sursă foto... (sagetator_14161600.jpg)

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @pikisuperstar

Citiți mai departe pe Astrosens.ro:  https://www.astrosens.ro/horoscop-decembrie-2023-pentru-sagetator-capricorn-varsator-si-pesti_7480.html?fbclid=IwAR0UAC0dnUcJ0Ym110saxSBuAblaEpj9gtjBtZD6KfTcG5nuOl-mLQSu9Oo 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel