Urmărește emisiunea live



Salarii mineri. Ludovic Orban, anunț de ultimă oră

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Imediat ce va fi adoptată Hotărârea de Guvern privind normele de aplicare a ordonanței de urgență, salariile minerilor vor fi acordate, a spus președintele PNL, Ludovic Orban, care felicită Executivul pentru găsirea unei soluții temporare.

„O delegație a sindicatelor minerilor a fost primită de Virgil Popescu și Florin Cîțu. În urma discuțiilor, Guvernul deja a adoptat o modificare a OUG pentru a permite plata pe o perioadă de trei luni a salariilor din Fondul de Garantare. Practic, s-a permis să se utilizeze bani din acest fond și pentru plata salariilor pentru companii aflate în insolvență. Tocmai să se poată plăti salarii”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban

„Noi am găsit această soluție temporară pentru plata salariilor minerilor - și felicit Guvernul pentru că s-a mișcat foarte repede, dar, în perspectivă, trebuie să găsim o soluție care să stea în picioare - o companie cu active viabile și care să aibă capacitatea de a fi profitabilă, de a putea rămâne pe piață. Guvernul a fost extrem de atent, a negociat cu sindicatele, deja a fost adoptată OUG, se află în pregătire normele de aplicare a ordonanței. Imediat ce va fi adoptată Hotărârea de Guvern, salariile vor fi acordate”, a precizat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel