Salata bavareză este delicioasă și se prepară într-un timp destul de scurt. Iată rețeta.
Ingrediente
8 bucăţi cartofi albi, făinoşi
2 bucăţi castraveţi acri
1 bucata ceapă roşie
4 bucăţi ouă
4 linguri maioneză
1 praf sare, piper
Cum se prepară
Se spală bine cartofii şi se pun la fiert în apă cu sare, în coajă. Cele 4 ouă se fierb tari, iar castraveţii muraţi se taie cuburi. Ceapa se taie peştişori. Odată fierţi, cartofii se curăţă de coajă, se taie cuburi şi se amesteca imediat cu maioneză, cât sunt calzi.
Se adaugă restul ingredientelor, castraveţii bine scurşi de zeama pe care şi-o lasă, sare şi piper. În salată se adaugă şi două ouă fierte tari, iar celelalte două se feliază şi se folosesc drept decor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu