Salata Coleslaw este servită alături de fripturi, burgeri în general și are un gust excepțional. Iată cum se prepară.
Ingrediente
piper
2 lingurițe zahăr
2 lingurițe oțet
1 linguriță zeamă de lămâie
1 linguriță muștar dulce
2 linguri lapte
60 g maioneză
2 linguri lapte bătut/smântână
1 ceapă mică
2 morcovi mari
1 varză mare
1/2 linguriță sare
Vezi și: Ciorbă de porc cu zeamă de murături. Rețeta țărănească pe care trebuie s-o încerci!
Salată Colesla, rețeta. Varza trebuie tăiată fideluță, indiferent că alegi varză albă sau varză roșie ori ambele, iar morcovul trebuie ras pe o răzătoarea medie sau mare. Ceapa se toacă foarte mărunt, cât de mult posibil.
Salată Colesla, rețeta. Legumele se pun într-un vas mare și le vei amesteca puțin. Într-un bol mai mic se combină maioneza, laptele bătut, laptele și muștarul cu restul de ingrediente. Tot acest amestec se pune peste legume și amestecați bine. Salata Coleslaw se pune la frigider pentru cel puțin 2 ore înainte de servire.
Vezi și: Prăjitură cu caramel și biscuiți, rețetă rapidă. Gata în 10 minute!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu