Vă puteți gândi la o combinație mai simplă și mai perfectă decât la cea de avocado și creveți?
În această salată japoneză, avocado și creveții își dezvăluie pe deplin punctele forte. Salata cu creveți și avocado este un preparat foarte gustos, care se pregătește rapid și ușor! Creveții au întotdeauna un gust bun în salate și sunt ușor de combinat cu legume, leguminoase și orez fiert. De data aceasta am ales avocado.
Cartofi prăjiți în stil grecesc. Nu rata rețeta și vei fi cucerit de acest fel de mâncare
Salata cu creveți și avocado este potrivită pentru un prânz sau cină, alături de cei dragi. Specialitatea salatei este dressingul din sos de soia, ulei de măsline, suc de lămâie, miere și wasabi.
Ingrediente pentru 7 porții:
creveți - 400 grame,
avocado - 2 bucăți.
Pentru sos:
sos de soia - 80 ml,
ulei de măsline - 30 ml,
suc de lămâie - 30 ml,
miere lichidă - 30 grame,
wasabi - 10 grame.
Fierbeți creveții în apă clocotită timp de 3 minute. Se trec printr-o strecurătoare și se lasă să se răcească. Apoi se curăță și se taie în 3 părți.
Avocado se taie în jumătate și se îndepărtează sâmburele. Separați pulpa de avocado cu o lingură și tăiați-o în cuburi mici.
Prăjitură din porumb și lapte condensat. Pregătește un desert popular mexican
Pentru sos, amestecați toate ingredientele și bateți-le cu un tel până se omogenizează.
Puneți bucățile de creveți și avocado într-un castron. Se toarnă sosul și se amestecă ușor. Serviți imediat salata! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News