Salata cu pui și rucola poate reprezenta o masă ușoară, mai ales dacă ții la siluetă. Iată rețeta.
Ingrediente
2 bucăți piept de pui
300 g rucola
1 salată verde
3-4 roşii
1 ardei roşu
sare, piper, cimbru - după gust
1 ceapă roşie
2 linguri ulei de măsline
1-2 lingurite oţet balsamic
zeama de la o lămâie
Cum se prepară
Curăţă şi spală salata verde şi rucola şi lasă să se scurgă. Curăţă ceapa, ardeiul şi taie-le cubuleţe, ca pentru salată. Rupe frunzele de salată şi rucola şi se pun într-un bol împreună cu celelalte legume, potrivit retete.unica.ro. Separat, spală pieptul în câteva ape şi lasă să se scurgă. Taie fâşii, se condimentează cu sare, piper şi cimbru, unge cu unt şi lasă așa câteva minute.
În acest timp, pregăteşte grătarul și pune bucăţile de piept, la rumenit. Se întorc la intervale de 5 minute, ca să nu se ardă.
Pieptul de pui se taie bucățele care se pun în bol împreună cu salata, roşiile tăiate felii şi celelalte legume şi se condimentează cu sare, piper şi ulei de măsline. Adaugă oţetul balsamic şi zeamă de lămâie, după gust.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu