Salata cu ton și cartofi reprezintă o idee perfectă în orice moment al zilei. Iată cum se prepară.
INGREDIENTE
500 g cartofi
2 conserve ton în ulei/suc propriu
300 g roşii
o ceapă roşie
150 g măsline verzi
3 linguri ulei de măsline
sucul unei lămâi
o legătură pătrunjel
sare
piper
Fierbe cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi mari, până ce se frăgezesc, însă nu devin prea moi. Scurge-i şi dă-i deoparte. Într-un bol mare, combină toate ingredientele, inclusiv cartofii fierţi. Potriveşte salata cu ton de sare şi piper şi amestecă bine.
Se dă salata de ton la frigider pentru cel puţin o oră, înainte de servire, ca aromele să se îmbine cât mai bine.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu