Salata de boeuf este nelipsită de pe masa de Revelion. Dar atenție! Trebuie să o faceți cât mai sănătoasă.
Publicitate
”Un sfat pentru gospodinele interesate de stilul de viață sănătos, care vor trebui să aibă grijă. Și le-aș recomanda un fel de rețetă. Salata de boeuf poate fi pregătită cu puțină maioneză, poate să nu conțină niciun fel de carne, pentru că vor fi foarte multe preparate cu carne în perioada Crăciunului, poate să aibă cât de multe murături – castraveți murați, dar poate să aibă și gogoșari murați -, și, sigur, pentru gust, să aibă muștar din plin.
La ornare, vă rog din suflet, nu mai folosiți maioneză, pentru că o încărcăm îngrozitor caloric, și încărcăm cu grăsime acel preparat. Ornând cu castraveți murați, salata de boeuf poate deveni un aperitiv echilibrat", arată dr. Anca Hâncu într-un interviu pentru DC Medical.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu