Care este ingredientul greșit al salatei de boeuf pe care îl pun gospodinele.
Gospodinele se pregătesc din timp pentru masa de sărbători, însă foarte multe dintre ele fac această greșeală, notează stirionline.biz.
Bucătarul Lucien Olivier, inventatorul salatei de boeuf, era renumit peste bucătăria Hermitage locul unde se aduna lumea bună a Moscovei.
Pentru o salată de boeuf cât mai gustoasă, este recomandat să se folosească carnea de vită în locul celei de pui. Carnea de vită este cea care dă adevăratul gust salatei de boeuf.
Cum se prepară o salată de boeuf delicioasă
Pentru început aveți nevoie de un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi, 400 de grame de castraveți și gogoșari murați și 450 de grame de carne de vită. Puneți la fiert cartofii, morcovii și carnea de vită.
După ce au fiert suficient, ingredientele sunt tăiate în cubulețe mici și sunt amestecate cu mâna, pentru a combina cum se cuvine aromele. Ulterior adăugați, în funcție de preferințe, maioneză.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu