Prezentatoarea TV Diana Bart a dezvăluit rețeta pentru o salată de Boeuf sănătoasă.
Gătesc foarte sănătos, nu folosesc făină, prăjeli, zahăr. Fac ardei umpluți, sarmale, ciorbe, icre, chiftele, cartofi prăjiți dar îi prăjesc în cuptor, am toate variantele sănătoase
Mănânc foarte mult raw vegan, salata de Boeuf vegană, este senzațională, dar icre vegane", a declarat Diana Bart, în exclusivitate pentru DC NEWS și SPECTACOLA.
"Este făcută din legume crude, tăiate foarte mic și amestecată cu maioneză de soia, maioneză de caju. Nici nu-ți dai seama, dar este extraordinar de bună", a mai spus ea.
Ingrediente
300 ml ulei de floarea soarelui
100 ml lapte de soia neîndulcit
2 lingurițe suc proaspăt de lămâie
1 lingură oțet de mere
1 vârf de cuțit de turmeric
o jumătate linguriță de muștar clasic
sare
Mod de preparare
1. Toate ingredientele, mai puțin uleiul, se pun într-un recipient și se mixează timp de 2 minute.
2. Se adaugă uleiul foarte încet și se continuă mixarea timp de aproximativ 3 minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News