Salata de cartofi cu ton și brânză este delicioasă și ușor de preparat. Iată rețeta.
Ingrediente
6-7 cartofi
2 conserve de ton rio mare
3-4 castraveţi în oţet
1 cutie brânză cu verdeţuri
2 ouă
1 ceapă roşie
sare/piper
Cum se prepară
Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă, în apă cu sare. Când sunt fierţi, se scot pe o farfurie şi se curăţă de coajă cât sunt încă calzi. Se lasă să se răcească şi se taie cuburi potrivite, potrivit bucataras.ro. Se condimentează cu sare şi piper.
Se pune brânza şi se amestecă cu cartofii. Tonul se scurge de ulei, se pisează cu o furculiţă şi se pune peste cartofi. Adăugăm castraveţii tăiaţi cuburi şi 1 ou tăiat cuburi și ceapa roşie tăiată solzişori. Se condimentează şi se amesteca toate ingredientele. Oul rămas se taie feliuţe şi se ornează salata.
Se serveşte rece.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu