Salata de crudități cu piept de pui și maioneză este delicioasă și se prepară foarte ușor. Iată care sunt pașii.
Ingrediente
- 1 piept pui
- 1 căpăţână ţelină
- 2 morcovi medii
- lămâie
- 2-3 linguri maioneză
- sare
- piper
Cum se prepară
Fierbe pieptul de pui cu un praf generos de sare cât să îl poţi pătrunde cu furculiţa. Spumează până când nu mai e necesar, potrivit retetepractice.ro. Lasă pieptul de pui să se răcească, iar în răstimp pregăteşte legumele: dă morcovul şi ţelina (o căpăţână echivalentă ca gramaj cu pieptul de pui) spălate prin razătoarea mică şi stropeşte-le cu zeama unei jumătăți de lămâie.
Taie pieptul de pui cubuleţe, combină-l cu legumele rase şi 2 linguri de maioneză, potriveşte de sare şi piper. Serveşte salata de crudităţi cu piept de pui pe felii de pâine prăjită sau în forme de mini-tarte.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu