Salata de icre e nelipsită de pe masa de Revelion, alături de salata de boeuf sau cea de vinete. Iată cum se prepară.
Ingrediente
100 g griș
400 ml apă
50 g icre de crap
o jumătate de ceapă mică
zeama de la o jumătate de lămâie
200 ml ulei
sare după gust
Salată de icre. Punem apa la fiert și adăugăm grișul, exact ca la griș cu lapte, fierbem pentru 5 minute. După ce a fiert amestecăm din când pentru a nu se face pojghiță, până se răcește, scrie chefnicolaietomescu.ro.
Salată de icre. Adăugăm zeama de lămâie, ceapa tocată mărunt și icrele, omogenizăm, după care adăugăm uleiul treptat, ca la maioneză. Servim cu pâine prăjită, ceapă roșie și lămâie.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu