Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat un preparat intitulat „Salată de ouă”.
4-5 ouă fierte
4 linguri de maioneză clasică
2 linguri de muștar franțuzesc cu boabe
2 linguri de muștar clasic
4-5 castraveți murați
1 legătură de ceapă verde
150 gr bacon
100 gr șvaițer
Se pun ouăle la fiert în apă cu puțină sare și 1 linguriță de oțet. Între timp, baconul se toacă cubulețe și se trage la tigaie pentru a deveni crocant. Ceapa verde se curăță și se toacă rondele, iar castraveciorii se toacă cubulețe.
Apoi se amestecă maioneza cu muștarul și se potrivește gustul cu puțină zeamă de la castraveciori. Se adaugă ceapa verde, castraveciorii și cubulețele de bacon crocant.
Ouăle se curăță și se toacă cubulețe, potrivit a1.ro. Se vor adăuga în salată la final și se amestecă ușor pentru a nu se strivi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu