Salată de ouă: preparat simplu, dar gustos pentru masa de Paște. Rețeta pas cu pas

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat un preparat intitulat „Salată de ouă”.

Ai nevoie de:

4-5 ouă fierte

4 linguri de maioneză clasică

2 linguri de muștar franțuzesc cu boabe

2 linguri de muștar clasic

4-5 castraveți murați

1 legătură de ceapă verde

150 gr bacon

100 gr șvaițer


Mod de preparare

Se pun ouăle la fiert în apă cu puțină sare și 1 linguriță de oțet. Între timp, baconul se toacă cubulețe și se trage la tigaie pentru a deveni crocant. Ceapa verde se curăță și se toacă rondele, iar castraveciorii se toacă cubulețe.

Apoi se amestecă maioneza cu muștarul și se potrivește gustul cu puțină zeamă de la castraveciori. Se adaugă ceapa verde, castraveciorii și cubulețele de bacon crocant.

Ouăle se curăță și se toacă cubulețe, potrivit a1.ro. Se vor adăuga în salată la final și se amestecă ușor pentru a nu se strivi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel