Salata de paste este un fel de mâncare foarte îndrăgit. Se pepară rapid și este sățios. Iată rețeta.
Ingrediente
1 lingură oţet
1 legătura busuioc
2 linguri ulei de măsline
4 bucăţi fire ceapă verde
15 bucăţi roşioare
50 g boabe porumb din conservă
50 g mazăre
250 g paste fundiţe
1 praf sare
Cum se prepară
În vase separate, se pun la fiert pastele şi mazărea, dacă nu este fiartă. Porumbul se trece sub un jet de apă rece. Roşioarele se taie în două şi se pun în bolul de salată, alături de porumb, ceapa tocată, pastele, mazărea, sarea, uleiul şi oţetul, scrie retete.unica.ro. Se amestecă foarte bine şi se aduce la masă. Se serveşte cu busuioc proaspăt.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu