Salată de pui cu țelină. Cea mai bună rețetă

Salata de pui cu țelină este una dintre cele mai apreciate gustări. Dacă vrei să-i suprinzi pe cei dragi, aceasta este rețeta perfectă.

Ingrediente
 

- 250 g rădăcină ţelină (1/3 căpăţână)
- 500 g pulpe pui fripte/pui întreg la rotisor
- 3 morcovi
- o legătură pătrunjel
- o ceapă
- o lingură de zahăr
- zeama de la o jumătate de lămâie
- sare
- piper

Cum se prepară

Curăţă ţelina şi dă-o pe razătoarea mare, apoi procedează la fel cu morcovul şi toacă ceapa solzişori, potrivit retetepractice.ro. Frige puiul la tigaie sau la cuptor cu condimentele preferate, la foc mare, cât să se rumenească, dar să nu se usuce.

Desfă carnea de pe oase (în cazul pulpelor) şi mărunțește-o cu tot cu piele. Combină morcovul cu ţelina, puiul mărunţit, ceapa tăiată solzişori şi verdeaţa. Asezonează salata de pui cu ţelină cu un dressing obţinut din zeama de lămâie, zahărul, sarea şi piperul, adăugate după gust.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2025 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel