Urmărește emisiunea live


Salată de pui cu țelină și maioneză. Nu poate lipsi de pe masa de Revelion. Este delicioasă!

Salată de pui cu țelină și maioneză nu poate lipsi de pe masa de Revelion. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- 250 g rădăcină ţelină (1/3 căpăţână)
- 500 g pulpe pui fripte/pui întreg la rotisor
- 3 morcovi
- o legătură pătrunjel
- o ceapă
- o lingură de zahăr
- zeama de la o jumătate de lămâie
- sare
- piper

Cum se prepară

Curăţă ţelina şi dă-o pe razătoarea mare, apoi procedează la fel cu morcovul şi toacă ceapa solzişori, potrivit retetepractice.ro. Frige puiul la tigaie sau la cuptor cu condimentele preferate, la foc mare, cât să se rumenească, dar să nu se usuce.

Desfă carnea de pe oase (în cazul pulpelor) şi mărunțește-o cu tot cu piele. Combină morcovul cu ţelina, puiul mărunţit, ceapa tăiată solzişori şi verdeaţa. Asezonează salata de pui cu ţelină cu un dressing obţinut din zeama de lămâie, zahărul, sarea şi piperul, adăugate după gust.

Vezi și: Cum se păstrează pâinea pentru a rămâne proaspătă mult timp. Trucuri geniale

CÂT TIMP poți păstra SALATA de BOEUF în frigider. Ai greșit până acum! Primul semn că nu mai este bună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel