Porumbul dulce și proaspăt, avocado cremos și roșiile suculente se îmbină perfect în această salată aromată. Și este extrem de ușor de preparat!
Din moment ce legumele de vară sunt la apogeul lor de prospețime, ar fi păcat să nu le consumi. Această salată proaspătă din avocado cremos, boabe dulci și suculente de porumb și roșii coapte, însoțite de cu un dressing ușor te va cuceri.
Pentru ca avocado să nu se întunece, toarnă peste el suc de lămâie și adăugă-l în salată chiar înainte de servire.
Ingrediente:
lămâie verde - 2 bucăți,
ulei de măsline extra virgin - 60 ml,
sare - 1/2 linguriță,
piper negru - după gust.
porumb - 1 conservă,
ceapă roșie - 1 bucată,
roșii cherry - 285 grame,
salată verde - câteva frunze,
avocado - 2 bucăți.
Stoarce lămâile și amestecă bine sucul obținut cu ulei de măsline, sare și piper negru într-un castron până se omogenizează.
Ceapa roșie se taie cubulețe, iar roșiile cherry în sferturi. Rupe frunzele de salată. Deschide conserva de boabe de porumb. Se amestecă toate ingredientele într-un castron mare.
Aperitivul delicios din roșii care se mănâncă mai repede decât carnea. Rețeta este simplă
Taie avocado cubulețe și pune-l într-un castron mediu. Stropește avocado cu 2 linguri de suc de lămâie și amestecă. Chiar înainte de servire, adaugă avocado și dressingul în bolul cu salată și amestecă și amestecați ușor. Poftă bună!
Bucătăria din Orientul Mijlociu este o combinație minunată de ingrediente, care împreună alcătuiesc mâncături consistente, utile și sănătoase.
Salata de sfeclă tânără și iaurt aduce prospețime de vară și vitamine într-o singură farfurie. Pregătiți salată din sfeclă fiartă sau crudă. Salata trebuie să fie răcită înainte de servire.
Ingrediente:
sfeclă 1 bucată,
ceapă roșie - 1 bucată,
oțet de vin roșu - 65 ml,
sare - 1/2 linguriță,
zahăr pudră - 1/2 lingură,
iaurt grecesc - 125 grame,
ulei de măsline - 1 lingură,
ceapă verde - 2 bucăți.
Spălați bine sfecla, puneți-o într-o oală mare cu apă cu sare și aduceți-o la fiert. Reduceți focul și fierbeți sfecla până se înmoaie, aproximativ o oră, în funcție de mărime.
Scoteți sfecla din apă și lăsați-o să se răcească. Apoi, curățați sfecla roșie de coajă și tocați-o cubulețe mari, pe care le veți pune într-un castron.
Salată de castraveți, ceapă verde și mentă. O rețetă din bucătăria japoneză
Curățați și tăiați ceapa roșie. Puneți ceapa într-o cratiță mică. Adăugați oțet, sare și zahăr și puneți cratița pe foc.
Imediat ce amestecul fierbe, se toarnă peste sfecla tocată. Se amesteca bine, se acoperă și se lasă la răcit.
Chiftele din carne de pui și scorțișoară. O rețetă originală și gustoasă
Scurgeți lichidul din sfeclă. Amestecați iaurtul și uleiul într-un castron separat. Adăugați sfecla răcită. Tăiați ceapa verde și decorați salata, înainte de a o servi pe masă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News