Dacă nu doriți să petreceți mai puțin timp în bucătărie, gătiți această salată simplă și delicioasă din roșii cherry și usturoi.
Roșia este un produs versatil, din care poți găti o mulțime de preparate delicioase. De exemplu, sunt folosite pentru a face sosuri, dressing-uri, sucuri și, bineînțeles, salate.
Ciupercile devin negre în timpul prăjirii? Cu acest truc putem păstra culoarea lor naturală
Astăzi vom vorbi despre o salată foarte simplă și gustoasă din roșii și usturoi, care poate fi consumată ca preparat independent sau alături de o friptură sau cartofi copți. Și este simplu să pregătiți o astfel de salată: în 10 minute este gata și poate fi consumată.
roșii cherry - 300 grame,
smântână - 2 linguri,
verdețurile preferate,
usturoi - un cățel,
sare și piper negru.
Tăiați roșiile în jumătate. Tocați verdeața preferată, dar pătrunjelul funcționează cel mai bine pentru acest fel de salată. Pisați usturoiul.
Dovlecei marinați, gata în 15 minute: o rețetă simplă pentru un aperitiv delicios și crocant
Transferați totul într-o farfurie, asezonați cu două linguri de smântână, adăugați condimentele și amestecați bine. Salata este gata. Cel mai bine este să o consumați imediat după ce ați preparat-o.
Ce poți prepara din roșii ca să-i cucerești pe membrii familiei? Vă prezentăm o rețetă simplă și gustoasă: roșii marinate cu usturoi și ierburi, care sunt gata în maxim două ore.
În primul rând, durează doar câteva minute ca să pregătești roșiile, usturoiul și verdeața. Apoi este nevoie ca roșiile să stea în frigider ca să se înmoaie. După ce timpul va expira, vei pune pe masă o gustare senzațională.
1 kg roșii,
1 legătură de mărar și una de pătrunjel,
10-12 căței de usturoi,
coriandru după gust,
0,5 lingură de zahăr,
1 lingură de sare,
piper negru și rosu după gust.
Alege roșii de dimensiuni medii, dar coapte și suculente. Roșiile se spală. Mărarul și pătrunjelul se toacă fin și se pun într-un bol.
Treceți usturoiul prin presă și puneți-l în bolul cu verdeața tocată. Adăugați zahărul, sarea și piperul.
Cea mai rapidă prăjitură dintre toate: se prepară în câteva minute și nu ai nevoie de cuptor
Amestecați bine ingredientele din bol. Roșiile spălate trebuie șterse bine cu un prosop de hârtie. Acum crestați toate roșiile. Faceți tăieturi transversale adânci, dar nu până la capăt, pe toate roșiile.
Luați două pachete și puneți-le unul în altul. Acest lucru este necesar, deoarece o singură pungă se poate rupe, atunci când veți amesteca roșiile cu condimentele. Adaugă peste fiecare roșie câte o lingură din amestecul de condimente.
Zahăr aromat cu lavandă: îl poți face ușor acasă și folosi la deserturile preferate
Roșiile umplute trebuie puse în punga pregătită. Apoi adăugați deasupra restul de condimente. Agitați punga legată, pentru ca roșiile să elibereze sucul și să absoarbă mai bine dressingul. Lăsați punga de roșii pe masă pentru o oră, apoi puneți-o în frigider, pentru încă o oră.
Fursecuri cu smântână și unt. O rețeta savuroasă, pentru care ai nevoie de un borcan de dulceață
Puteți servi această gustare de roșiii după 2 ore, dar va fi mai gustoasă a doua zi. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu