Vă oferim rețeta unei salate delicioase, care va fi apreciată de toată familia dumneavoastră.
Veți avea nevoie de:
carne de vită - 250 grame,
castraveți - 1-2 bucăți,
prune uscate - 30-50 grame,
măr verde - 1 bucată,
cașcaval - 30 grame,
maioneză - după gust.
Mai întâi, fierbeți carnea de vită. Pentru ca să fie suculentă, carnea trebuie pusă în apă clocotită. După ce carnea a fiert, trebuie lăsată să se răcească în bulon. În acest fel, carnea va fi mai suculentă.
Chiftele din ceapă, fără niciun gram de carne. Mesenii vor fi cuceriți de gustul lor
Tăiați carnea fiartă în cuburi. Prunele se spală și se toacă și ele în cubulețe. La fel, procedați și cu mărul verde și castraveții. Puneți toate ingredientele pregătite într-un bol de salată, asezonați-le cu maioneză și cașcaval ras. Cea mai delicioasă salată este gata și o puteți servi imediat. Poftă bună!
Există multe rețete de clătite, dar iată una pe care, cu siguranță, nu ați știut-o. Două trucuri vă vor ajuta să faceți clătitele perfecte.
Ei bine, e adevărat, clătitele vor fi pur și simplu grozave: subțiri, cu găuri și foarte gustoase.
Aveți nevoie de:
iaurt de băut - un litru,
lapte - un pahar,
ouă - trei bucăți,
făină - două pahare,
praf de sare,
zahăr - 2 linguri,
ulei de floarea soarelui - trei linguri.
Nu este nimic special în lista cu ingrediente. Întregul truc nu constă în ele, ci cum și în ce ordine le adăugați în bol.
Primul truc constă în iaurt. Acesta trebuie trebuie încălzit. De obicei, facem aluatul cu iaurt rece. Încercați să-l încălziți un pic, înainte de a-l folosi. Așadar, încălziți un litru de iaurt, adăugați 2 linguri de zahăr, 1 linguriță incompletă de sare și amestecați. Iaurtul va începe să crească în volum.
Prăjitură delicioasă cu fructe: nu te vei plictisi niciodată de acest desert
Al doilea truc constă în ordinea ingredientelor. Dacă următorul ingredient erau ouăle, acum este făina. Adăugați făină, având grijă ca aluatul să iasă mai gros.
Și acum puneți cele trei ouă în aluat. Amestecați și adăugați laptele rece pentru a obține o consistență mai lichidă a aluatului, dar și puțin ulei de floarea soarelui. Puteți începe să coaceți clătitele, care vor fi perfecte.
S-ar părea că nu există nimic deosebit în rețetă, deoarece ingredientele sunt aceleași. Dar, vă asigurăm: clătitele preparate în acest fel sunt perfecte. Pofta bună!
Mâncarea preparată după această rețetă este perfect echilibrată. Nu necesită mult timp să o gătiți.
Și, deși veți folosi doar ingrediente simple, acest fel de mâncare va fi exact ca la restaurant.
Veți avea nevoie de:
2 pești hering marinați,
1 ceapă,
2-3 castraveți murați de mărime medie,
1 măr verde.
Pentru sos:
300 de grame de smântână (15-20%),
câte o linguriță de hrean, muștar și sos de soia,
o jumătate de lingură de zahăr,
piper negru și mărar - după gust.
Curățați peștele heringul, deoarece aveți nevoie de file. Tăiați ceapa. Scoateți cotorul mărului și tăiați-l în bucăți mici. Tocați mărunt castraveții murați. Tăiați fileul de hering în bucăți. Toate ingredientele se pun întru-un bol pentru salată.
Tort cu banane: delicios, proaspăt și fără făină
Luați un vas și amestecați ingredientele pentru sos. Important: nu folosiți prea multă sare, deoarece heringul este deja sărat. Amestecați bine toate ingredientele. Sosul se adaugă în bolul cu pește. Amestecați bine și lăsați salata în frigider pentru o oră, timp în care va fi dezvălui gustul fiecărui produs. Salata se poate servi ca aperitiv, cu cartofi copți sau pur și simplu cu pâine. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu