O salată consistentă, incredibil de gustoasă și suculentă este ușor de pregătit pentru cină din produsele disponibile în cămară.
Picantă, neobișnuită, atrăgătoare ca aspect, salata va fi apreciată de toată lumea. O puteți prepara și pentru mesele festive. Cu siguranță, toți oaspeții îți vor cere rețeta, iar familia te va riga să o mai prepari.
Ingrediente:
morcov fiert - 1 bucată,
sfeclă fiartă - 2 bucăți,
ficat de pui - 300 grame,
ceapă verde - câteva fire,
cașcaval - 70 grame,
maioneză - 4 linguri.
Morcovul se dă printr-o răzătoare grosieră. Aveți nevoie de un bol înalt și transparent. Întindeți un strat de morcov pe fundu bolului, apoi acoperiți-l cu maioneză.
Prăjiți ficatul de pui. După ce se răcește, ficatul se toacă mărunt și se întinde într-un strat uniform deasupra morcovilor. Ungeți și stratul de ficat de pui cu maioneză.
Biscuiți cu alune, migdale și scorțișoară: ușor de făcut, sunt super delicioși
Ceapa verde se toacă mărunt și se întinde uniform peste ficat. Următorul strat este cașcaval ras, care trebuie și uns cu maioneză. Ultimul stat trebuie să fie de sfeclă fiartă, dată și ea prin răzătoarea grosieră. Nu uitați să ungeți cu maioneză și sfecla roșie. Salata se dă în frigider pentru câteva ore. Poftă bună!
Ingredientele din această salată sunt foarte simple și gustoase. Salata se prepară ușor și destul de repede. Înlocuind unele ingrediente, salata va avea, de fiecare dată, un gust gust.
Ingrediente:
ciuperci - 250 grame,
conserve de năut, mazăre sau fasole - 200 grame,
castraveți murați 2-3 bucăți,
ouă - 4 bucăți,
usturoi - 2-3 căței (sau ceapă - 1 bucată)
maioneză - 1-2 linguri.
În primul rând, trebuie să fierbeți ouăle și să prăjiți ciupercile. Acestea din urmă, de altfel, pot fi folosite și murate. Ciupercile se pun într-o tigaie uscată și se prăjesc până când tot lichidul se evaporă. Sărați-le și piperați-le la sfârșit.
Între timp, ouăle fierte se taie și se pun într-un bol. Adăugați castraveți sărați tocați, apoi ciupercile răcite puțin.
Urmează să adăugați năutul din conservă, nu înainte de a scurge tot lichidul. Apropo, năutul poate fi înlocuit cu mazăre sau fasole.
Marinada „secretă” pentru gătirea cărnii: friptura se va topi în gură
Adăugați câțiva căței de usturoi zdrobiți sau o ceapă tocată fin. Asezonați salata cu maioneza sau cu un sos, făcut din maioneză, amestecată cu smântână în proporții egale. Acum trebuie să amestecați totul bine și să lăsați să salata câteva ore în frigider. Poftă bună!
Pregătește o salată de legume pentru cină și toată lumea va fi mulțumită. Baza salatei vor fi cele mai simple legume: varză, morcovi, castraveți, roșii, ceapă și usturoi. Sosul de soia, susanul și boia de ardei îi vor adăuga o notă specială!
Ingrediente:
varză proaspătă -1 bucată;
usturoi - 1 cățel;
ceapă - 1 bucată;
morcov - 1 bucată;
castraveți - 2 bucăți:
roșii - 1 bucată;
sare, boia de ardei, susan - după gust;
sos de soia - 2 linguri;
coriandru și mărar - după gust;
ulei vegetal - 3 linguri.
Varza se toacă și se sărează. Usturoiul și ceapa tocate se prăjesc puțin în ulei. Adăugă apoi boia și susan.
În tigaia cu ceapă și usturoi, se adaugă morcovii tăiați fâșii și castraveții tăiați grosier. Adaugă sosul de soia, așteaptă până când toate ingredientele s-au înmuiat și oprește focul.
Combină gumele prăjite cu varza. Adaugă roșiile tocate grosier și verdeață tocată mărunt. Toate ingredientele se amestecă. Salata de varză în stil oriental este gata! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News