Salată din varză chinezească cu ciuperci murate: o rețetă simplă, dar plină de vitamine

Salată din varză chinezească cu ciuperci murate. Salată din varză chinezească cu ciuperci murate.JPG
Salată din varză chinezească cu ciuperci murate. Salată din varză chinezească cu ciuperci murate.JPG

Varza chinezească, ciupercile murate, carnea de pui și cașcavalul sunt o combinație grozavă. 

Salata se prepară foarte repede, iar rezultatul o să vă surprindă. Această salată este perfectă pentru o masă festivă sau o cină în familie.

Ingredientele de care ai nevoie:

varză chinezească -  300 grame,

file de pui - 300 grame,

cașcaval - 150 grame,

ciuperci murate - 300 grame,

maioneză - după gust,

sare și piper negru măcinat - după gust.

 

Modul de preparare

 

Fierbeți fileul de pui timp de 20-25 de minute, cu sare și piper. Carnea de pui se rpcește, apoi de taie în cuburi.

Varza chinezească se toacă, se pune într-un bol, se sărează și se zdrobește ușor cu mâinile ca să lasă suc. 

Pizza la tigaie fără făină: se face în câteva minute și are doar 100 de calorii

Scurgeți saramura din ciupercile murate, clătiți-le și tăiați-le fâșii. Cașcavalul se dp prin răzătoarea grosieră.

Așezați salata în straturi: varză, ciuperci murate, carnea de pui, cașcaval. Peste fiecare strat se pune maioneză. 

Pune făină în tigaie înainte de a prăji ouăle. Trucul care schimbă totul

Salata trebuie pusă în frigider pentru cel puțin două ore.

Sfaturi: Alegeți cașcavalul preferat. Varza chinezească poate fi înlocuită cu varză albă. De asemene,a sunt potrivite orice fel de ciuperci murate. Poftă bună!

 

De asemenea, poți face o salată cu ciuperci, fasole și murături 

 

Salata cu ciuperci, fasole și murături este delicioasă, foarte sățioasă și se prepară repede. Produsele nu vor fi supuse unui tratament termic îndelungat, iar ciupercile proaspete prăjite pot fi înlocuite cu ciuperci din conservă.

Ingrediente:

conservă de fasole - 1 bucată,

ciuperci - 400 grame,

castraveți murați - 250 de grame,

ceapă - 3 bucăți,

morcov - 1 bucată,

ulei 50 ml,

usturoi - 1 căpățână,

sare și piper după gust.

 

Cum se face această salată 

 

Puteți folosi atât fasole roșie, cât și fasole albă. Curățați ciupercile și tăiați-le felii subțiri. Ceapa se curăță și se taie cubulețe. Morcovul se curăță și se dau prin răzătoare. Scurgeți lichidul din conserva de fasole. Tăiați castraveții murați fâșii. 

Budinci Yorkshire pentru masa festivă, o rețetă englezească rapidă și ușoară cu care îți vei uimi oaspeții

Puneți o tigaie cu puțin ulei pe aragaz. Când, uleiul este încins, adăugați ciupercile și prăjiți-le ușor. la fel, procedați cu ceapa și morcovii.

Se amestecă toate ingredientele într-un bol. Adăugați usturoiul pisat, Asezonați cu sare și piper. Dacă doriți, puteți stropi salata cu mărar și ceapă verde tocate mărunt. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel